Define Sitesi, define işaretleri anlamları, define sırları, define nasıl bulunur

Bağlantılar

21 Mart 2012 Çarşamba

Yengeç işareti ve anlamı

Yengeç işareti ve anlamı nedir?


Bir ideogram olarak pek çok uygarlıkta farklı amaçlar için kullanılmış olan bir sembol olarak karşımıza çıkar. Ancak bütün kullanımlarında ortak bir yön onun tehlike ve dikkat imajlarını içerdiğidir.
Yengeç ve akrep figürlerinin kullanıldığı alanlar geçmiş uygarlıkların bir bakıma tılsım ve büyü uyguladıkları bir alandır da. Eski kabalistlerin pek çoğunda bu durum ayan beyan göze çarpar.
Efsunlanmış alan çevresinde bir suyun bulunması bu iki hayvanın tabiatıyla özdeştir. Dolayısıyla balık hayvanında nasıl bir su araması gerekli ise bu hayvanların sembolize ettiği anlatımların bulunduğu alanlarda da bir akarsu, göl, bataklık veya havuzun bulunması adeta kaçınılmaz bir şart gibidir.
Yengeçle ilgili söylenecek kesin bir durum vardır. O da; çok yakında (burnumuzun dibinde) yakın bir tehlike var demektir. Bu bölge düz arazi olmayacağı için arama esnasında çok dikkatli davranmak gerekir.
Yaptığımız araştırma ve bilgilenmede; yengeç sembolüyle ifade edilen saklantı paranın değirmen arkları içinde olabileceği duyumuna da ulaştık. Resmin büyük ve üzerinde istavroz bulunması durumunda bu sembol yengecin kendisini kasteder. Resmin bulunduğu yer bir kapak olabilir. Dışarıda aramamak gerekir.


Ayrıca üstteki tanım ve bilgilere ek olarak hemen alttan kendi yorumlarınızı yapabilir ve diğer kullanıcıları bilgilendirebilirsiniz. Konuyla ilgili merak ettiğiniz konularda soruları da hemen alttan yorum kısmından sorabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Define Sitesi - define işaretleri

sayaç

Design by araba-cı | MoneyGenerator Blogger Template by GosuBlogger